ONZE VISIE

Think Wonen: Comfortabel wonen in een gezonde leefomgeving bereikbaar maken voor iedereen.

Woningen die comfortabel èn betaalbaar zijn om in te wonen, zonder CO2 uitstoot, energieneutraal en met gezond leefklimaat. Woningen die je werk uit handen nemen.

We zagen dat dat met traditioneel bouwen niet ging lukken en wilden daarom niet langer wachten…

We bouwen in een fabriek onder de beste omstandigheden aan woningen. Met mensen die hetzelfde geloof hebben zoals u en ik; dat het toch echt anders kan. Met mensen die hogere doelen nastreven zoals het terugdringen van energie- en materiaalverspilling.

Wij werken hier iedere dag aan; samen met de bewoners, opdrachtgevers, investeerders, beleggers en leveranciers.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te vertalen en deze te realiseren. 

Vanuit mijn jarenlange ervaring in prefabricage ben ik ervan overtuigd dat, om succes te behalen, het totale plaatje moet kloppen. Het gaat bij het realiseren van een innovatief concept niet alleen om techniek of financiën. Je moet ook de juiste mensen om je heen hebben die anders durven en kunnen denken, die elke keer opnieuw zijn naar de best passende oplossing; mensen die echt begrijpen wat de klant wil en die doorgaan totdat de klant dat krijgt wat hij wil.

Mark Spee
Oprichter van Think Wonen, meer dan 25 jaar ervaring als vooruitstrevend bouwondernemer.

Think Wonen bouwt kwalitatief zeer hoogwaardige woningen. We bouwen deze woningen in een fabriek in Drunen en brengen deze woning per vrachtwagen (1 verdieping per wagen) naar u toe. We plaatsen de woning in enkele uren. De oplevering is 1 tot 2 weken na plaatsing.

De woningen zijn duurzaam en overtreffen alle vereisten van het Bouwbesluit. Sterker nog, onze woningen voldoen al ruimschoots aan het bouwbesluit van 2025. Door ons innovatieve productieproces blijven deze woningen betaalbaar. Wij werken met zeer hoogwaardige materialen en energiezuinige installaties. De architectuur van onze woningen is flexibel, net als de indeling van de woning. We bieden, heldere en persoonlijke communicatie vanaf het eerste moment van kennismaking tot en met de nazorg. Doordat wij met moderne bouwtechnieken werken in een geconditioneerde productieomgeving zijn wij in staat om een zeer hoog afwerkingsniveau (meerwerk is geen onderdeel van onze filosofie) te behalen, met korte levertijd en tijdige oplevering.

We kunnen alles bouwen. Natuurlijk. Maar dat doen we niet. Onze kracht ligt in het bouwen van woningen en appartementen tot een maximale breedte van 6.0m (max. breedte voor wegvervoer) en een diepte van 13,0m. We zijn niet gebonden vaste maatvoeringen; kortom, zolang het binnen de maximale maatvoering valt, kan alles en bepaalt u hoe de woning eruit ziet.

Financieel sterk partnership. Achter Think Wonen staat Van der Horst. Van der Horst is een ondernemer en investeerder met ruime ervaring in de vastgoedsector in Nederland en Duitsland. Deze ondernemende houding zorgt dat wanneer de business case goed is, er altijd een mogelijkheid gevonden wordt die zorgt dat projecten doorgaan.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te vertalen en deze te realiseren.


Terug naar boven