THINK BOUWSYSTEEM

Think maakt woningen die comfortabel én betaalbaar zijn, zonder CO2 uitstoot, energieneutraal en met gezond leefklimaat. Omdat we met de huidige manier van bouwen onze idealen niet konden verwezenlijken namen we het hele bouwproces onder de loep en ontwikkelden het Think bouwsysteem. Een compleet nieuwe manier van bouwen.

Het Think bouwsysteem is sterk, duurzaam en biedt veel vrijheid in afmetingen, aantal woonlagen, indeling en architectuur.

Een solide basis
De basis van het Think bouwsysteem wordt gevormd door een stalen chassis. De solide vloeren zijn van beton. De constructie is daarmee zeer sterk, stabiel en maatvast. Zelfs steviger, stabieler en maatvaster dan een traditioneel gebouwde woning. De buitenmuren zijn opgebouwd uit bakstenen of andere materialen met hoogwaardige eigenschappen. De woningscheidende wanden hebben hoge geluids- en warmte-isolatiewaarden en zijn damp-open (‘ademend’). Deze unieke eigenschappen maken het wonen comfortabel.Flexibele indeling
De woningen worden opgebouwd per woonlaag. De maatvoering van het Think bouwsysteem is vrij te kiezen. Ook de afmetingen van de woonlagen zijn vrij te bepalen, zowel in breedte, diepte als hoogte. Zelfs iedere afzonderlijke woning van een rij kan vrij worden gekozen in afmeting, aantal woonlagen, architectuur, indeling, afwerking en installatiepakket. 

Woonlagen en indeling

 

De indeling van de bouwelementen is flexibel. Wij delen graag onze kennis en ervaring ten aanzien van het creëren van een comfortabele woonruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op: 088 111 54 00


Bekijk de video waarin we uitleggen hoe het Think bouwsysteem werkt.


Architectuur
Think Wonen werkt samen met verschillende architecten, ieder met zijn eigen stijl. U mag ook uw eigen architect meenemen. Think Wonen stemt samen met de opdrachtgever en de architect, de techniek en vormgeving op elkaar af. Hierdoor kan vrijwel aan iedere wens worden voldaan. Uw huis, uw stijl.

 

 

Think Wonen: Comfortabel wonen in een gezonde leefomgeving bereikbaar maken voor iedereen.

Woningen die comfortabel èn betaalbaar zijn om in te wonen, zonder CO2 uitstoot, energieneutraal en met gezond leefklimaat. Woningen die je werk uit handen nemen. We zagen dat dat met traditioneel bouwen niet ging lukken en wilden daarom niet langer wachten… We bouwen in een fabriek onder de beste omstandigheden aan woningen. Met mensen die hetzelfde geloof hebben zoals u en ik; dat het toch echt anders kan. Met mensen die hogere doelen nastreven zoals het terugdringen van energie- en materiaalverspilling. Wij werken hier iedere dag aan; samen met de bewoners, opdrachtgevers, investeerders, beleggers en leveranciers. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te vertalen en deze te realiseren. Vanuit mijn jarenlange ervaring in prefabricage ben ik ervan overtuigd dat, om succes te behalen, het totale plaatje moet kloppen. Het gaat bij het realiseren van een innovatief concept niet alleen om techniek of financiën. Je moet ook de juiste mensen om je heen hebben die anders durven en kunnen denken, die elke keer opnieuw zijn naar de best passende oplossing; mensen die echt begrijpen wat de klant wil en die doorgaan totdat de klant dat krijgt wat hij wil.


Terug naar boven