THINK BOUWSYSTEEM

Het Think bouwsysteem is sterk, duurzaam, zeer maatvast en biedt veel vrijheid in afmetingen, aantal woonlagen, indeling, inrichting en architectuur. Op deze manier is Think Wonen in staat om aan al uw verwachtingen te voldoen.

De basis van het Think Wonen bouwsysteem wordt gevormd door een stalen chassis. De solide vloeren zijn van beton. De constructie is daarmee zeer sterk, stabiel en maatvast. Steviger, stabieler en maatvaster dan een traditioneel gebouwde woning. 

De buitenmuren zijn opgebouwd uit bakstenen of andere materialen met hoogwaardige eigenschappen. De woningscheidende wanden hebben hoge geluids- en warmte-isolatiewaarden. De wanden zijn damp-open (‘ademend’). Deze unieke eigenschappen maken het wonen comfortabel. 

Think bouwsysteem - straat

De woningen worden opgebouwd per woonlaag. De maatvoering van het Think bouwsysteem is vrij te kiezen. Ook de afmetingen van de woonlagen zijn vrij te bepalen, zowel in breedte, diepte als hoogte. Zelfs iedere afzonderlijke woning van een rij kan vrij worden gekozen in afmeting, aantal woonlagen, architectuur, indeling, afwerking en installatiepakket. 

De bouwelementen zijn eindeloos onderling te combineren. Zo kunnen diverse typen projecten worden gerealiseerd. Van vrijstaande en 2-onder-1-kap woningen tot rijwoningen, van appartementencomplexen tot zorgcomplexen, van laagbouw tot hoogbouw, alles is mogelijk. 


Architectuur
De architectuur is flexibel. Think Wonen werkt samen met verschillende architecten, ieder met zijn eigen stijl. De opdrachtgever mag ook zijn eigen architect meenemen. Think Wonen stemt samen met de opdrachtgever en de architect, de techniek en vormgeving op elkaar af. In de gevel zijn diverse gevelmaterialen, kozijnindelingen, dakmaterialen, gevelbeëindigingen en opties mogelijk, waardoor vrijwel aan iedere wens van een opdrachtgever kan worden voldaan. 


Indeling
De indeling van de bouwelementen is flexibel. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden voor het indelen van de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamers, trappen en tussenwanden. Think Wonen deelt graag haar kennis en ervaring ten aanzien van het creëren van een comfortabele woonruimte. 

Woonlagen en indeling


Badkamers en toiletten
Er is goed gekeken naar veel gevraagde stijlen en inrichting van sanitaire voorzieningen. Think Wonen levert verscheidene modellen aan badkamers en toiletten. Daarbinnen is nog voor verschillende opties en accessoires te kiezen. Het Think bouwsysteem maakt het mogelijk een kwalitatief hoogwaardige badkamer in één keer woonklaar in te bouwen tegen een scherpe prijs. 


Keukens
Er is keuze uit diverse modellen en extra opties voor complete inrichting. Think Wonen kan de keuken direct ingebouwd en woonklaar mee opleveren zodat de woning na oplevering direct bewoond kan worden. 

Inrichting

Afwerkingsmogelijkheden
Think woningen kunnen compleet afgewerkt en woonklaar worden opgeleverd. Binnen- en buitendeuren en kozijnen zijn er in verschillende stijlen en kleuren, materialen en kwaliteiten, inclusief bijpassend hang- en sluitwerk. En ook de wanden kunnen al in gewenste kleur en gewenste afwerking worden opgeleverd. 

Think Wonen: Comfortabel wonen in een gezonde leefomgeving bereikbaar maken voor iedereen.

Woningen die comfortabel èn betaalbaar zijn om in te wonen, zonder CO2 uitstoot, energieneutraal en met gezond leefklimaat. Woningen die je werk uit handen nemen. We zagen dat dat met traditioneel bouwen niet ging lukken en wilden daarom niet langer wachten… We bouwen in een fabriek onder de beste omstandigheden aan woningen. Met mensen die hetzelfde geloof hebben zoals u en ik; dat het toch echt anders kan. Met mensen die hogere doelen nastreven zoals het terugdringen van energie- en materiaalverspilling. Wij werken hier iedere dag aan; samen met de bewoners, opdrachtgevers, investeerders, beleggers en leveranciers. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te vertalen en deze te realiseren. Vanuit mijn jarenlange ervaring in prefabricage ben ik ervan overtuigd dat, om succes te behalen, het totale plaatje moet kloppen. Het gaat bij het realiseren van een innovatief concept niet alleen om techniek of financiën. Je moet ook de juiste mensen om je heen hebben die anders durven en kunnen denken, die elke keer opnieuw zijn naar de best passende oplossing; mensen die echt begrijpen wat de klant wil en die doorgaan totdat de klant dat krijgt wat hij wil.


Terug naar boven